Αναζήτηση
Εμφάνιση τιμών με ΦΠΑ
Greek
Κατηγορίες
  Menu Close

  Η Εταιρεία

  Η εταιρία «Αφοί Μάντη ΑΕΒΤΕ» ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο της Δυτικής Αττικής με αντικείμενο εργασιών την εμπορία Βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού.

  Η εκτεταμένη πείρα μας στον τομέα του Βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού είναι το ισχυρότερο μας εργαλείο, μέσω του οποίου μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να καλύψουμε πλήρως όλες τις ανάγκες των πελατών μας.


  Το όραμά μας

  Αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις πιο εξελιγμένες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, με έμφαση στην ποιότητα, την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε χρήστη του ηλεκτρικού ρεύματος. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη στον επαγγελματία και τον τελικό καταναλωτή ώστε να πετύχουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.


  Οι αξίες μας

  Στηριζόμαστε στην ειλικρίνεια και στην συνέπειά μας για να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

  Επιδεικνύουμε ακεραιότητα στις συναλλαγές μας και αφοσίωση στην εξυπηρέτηση της πελατείας μας.


  Στόχος μας

  Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης μας. Προσφέρουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας και προσφέροντας αξιόπιστες και εφαρμόσιμες λύσεις.

  Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες και βελτιώνουμε συνεχώς τις υποδομές μας για την άριστη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας και την βελτίωση της επιχειρησιακής λειτουργίας μας. Βασιζόμενοι στην πείρα και στην τεχνογνωσία που διαθέτουμε, στοχεύουμε στην διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας επενδύοντας σε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που επιμορφώνεται διαρκώς σε νέα προϊόντα και διαδικασίες ώστε να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στους πελάτες μας.

  Στόχος μας είναι να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης για κάθε επαγγελματία, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις και εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Το υλικό το οποίο προσφέρουμε είναι κατασκευασμένο από μία πληθώρα ποιοτικών και καταξιωμένων εταιρειών από τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο πελάτης μας, κάθε μία ικανή να προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες του.

  Οι συνεργασίες μας με επώνυμους οίκους, τόσο του εξωτερικού ( Schneider Electric, ABB, Legrand, Hager κ.α.) όσο και του εσωτερικού ( Olympia Electronics, Κουβίδης, Elvan κ.α.) διασφαλίζουν την ποιότητα των παραδιδόμενων προϊόντων και την πλήρη ικανοποίηση των υφισταμένων αλλά και μελλοντικών αναγκών και απαιτήσεων των πελατών μας.