Αναζήτηση
Εμφάνιση τιμών με ΦΠΑ
Greek
Κατηγορίες
  Menu Close

  Τρόποι αποστολής

  Παράδοση με ACS Courier

  Η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφοράς που παρέχεται από την ACSCourier. Ο χρόνος αποστολής μπορεί να διαφοροποιείται ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και την απρόβλεπτη μεταβολή των συνθηκών ( έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ). Σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση, θα λάβετε ειδοποίηση μέσω τηλεφώνου ή email.

  Οι χρεώσεις για αποστολές με την ACSCourierκαι για παραγγελίες έως 12kg είναι:

   

  Περιοχή

  Βάρος

   

  Έως 2 κιλά

  Για κάθε επιπλέον κιλό

  Χερσαίοι Προορισμοί

  3,00 €

  1,00 €

  Νησιωτικοί Προορισμοί

  3,00 €

  1,50 €

  Δυσπρόσιτες Περιοχές

  6,00 €

  1,50 €

    

  • Χερσαίοι Προορισμοί – Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Χερσαίους Προορισμούς του δικτύου της ACS.
  • Νησιωτικοί Προορισμοί – Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της ACS.
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές – Οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων του δικτύου ACS, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί, ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της ACS, και αναγράφονται στην ιστοσελίδα https://www.acscourier.net/el/pricelist

  Η χρέωση κάθε αποστολής υπολογίζεται με βάση το πραγματικό βάρος και το ογκομετρικό βάρος. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού βάρους, (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκωδών δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος και διαιρώντας δια 5.000.

  Ογκομετρικό βάρος (σε κιλά) = (μήκος σε εκατοστά) Χ (πλάτος σε εκατοστά) Χ (ύψος σε εκατοστά) /5.000

  Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας άνω των 100€ και βάρους έως 5kg. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές.

  Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€.

  Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται αξία ΦΠΑ 24%.

   

  Παράδοση μέσω μεταφορικής εταιρείας

  Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας μέσω μεταφορικής εταιρείας με δική σας χρέωση.

   

  Φθορά κατά την Μεταφορά

  Η «ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΗ Α.Ε.Β.Τ.Ε.» φροντίζει για την ορθή παράδοση των προϊόντων στη μεταφορική εταιρεία. Ωστόσο, για οποιεσδήποτε φθορές ή ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη μεταφορά των προϊόντων, φέρει αποκλειστικά ευθύνη η μεταφορική εταιρεία. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ζημιά στο προϊόν κατά την παραλαβή, είναι υποχρέωσή σας να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών. Στη συνεργασία μας με τις μεταφορικές εταιρείες, η εταιρεία μας θα αναλάβει την επικοινωνία με αυτές προκειμένου να διευθετηθεί η ζημιά.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να ελέγξετε προσεκτικά το δέμα και τα περιεχόμενά του κατά την παραλαβή. Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε ζημιά, παρακαλούμε ενημερώστε αμέσως την μεταφορική εταιρεία και την εταιρεία μας στα τηλέφωνα 210-5595605, 210-5596783 ή/και στο email:  sales@mantisbros.gr

   

  Παραλαβή από το κατάστημα:

  Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στον Ασπρόπυργο, θέση Σπιθάρι.

  Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 - 16:00

              Σάββατο: 8:00 - 13:00

   

  Ακύρωση παραγγελίας

  Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΗ Α.Ε.Β.Τ.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να μην προχωρήσει στην αποστολή των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί μέσω του διαδικτυακού της καταστήματος και να ακυρώσει την παραγγελία. Αυτό μπορεί να συμβεί σε περίπτωση τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους που έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση των προϊόντων σε τιμή διαφορετική από την ισχύουσα τιμή στον τιμοκατάλογο.