Αναζήτηση
Εμφάνιση τιμών με ΦΠΑ
Greek
Κατηγορίες
  Menu Close

  Τρόποι πληρωμής

  Η «ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΗ Α.Ε.Β.Τ.Ε.» εφαρμόζει αυστηρούς κανονισμούς ποιοτικού ελέγχου και πρωτόκολλα ασφαλείας κατά τη διαδικασία πληρωμής για να εξασφαλίσει την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. Παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ Απόδειξης Λιανικής για ιδιώτες και Τιμολογίου Πώλησης για επαγγελματίες/επιχειρήσεις. Εντός αυτού του πλαισίου, παρέχει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής που είναι διαθέσιμοι για εσάς.

   

  Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

  Η πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας αποτελεί έναν εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Η «ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΗ Α.Ε.Β.Τ.Ε.» προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard για την πληρωμή της παραγγελίας σας. Κατά τη διαδικασία πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα σε ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών PCIDSS, όπου θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν τον αριθμό της κάρτας, το όνομα του κατόχου, την ημερομηνία λήξης της κάρτας και τον κωδικό ασφαλείας της κάρτας (CVV για κάρτες Visa, CVC για κάρτες Mastercard). Αυτά τα στοιχεία απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής με ασφάλεια.

   

  Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος.

  Η εταιρεία μας προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες μας να παραγγείλουν τα επιθυμητά προϊόντα και να τα εξοφλήσουν με μετρητά κατά την παραλαβή τους. Αυτό ισχύει μόνο για παραγγελίες που παραδίδονται μέσω εταιρείας courierκαι έως το ποσό των 300€.

   

  Παραλαβή από το Κατάστημα

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα της εταιρείας.

   

  Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

  Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τη συνολική αξία της παραγγελίας τους μέσω κατάθεσης σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας. Θα πρέπει να συμπληρώσουν ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας τους, ο οποίος θα τους αποσταλεί στο επιβεβαιωτικό e-mail για διευκόλυνση στην αναγνώριση της κατάθεσής τους.

  Οι αριθμοί λογαριασμών της ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΗ Α.Ε.Β.Τ.Ε. όπου μπορούν να πραγματοποιήσουν την τραπεζική κατάθεσή τους είναι οι ακόλουθοι:

  Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΗ Α.Ε.Β.Τ.Ε.

  ΕΘΝΙΚΗ:       GR8001100910000009147040456

  EUROBANK: GR1702603350000280200185927

  ALPHA:         GR1301401850185002320001174

  Ο πελάτης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού κατά τη διαδικασία πληρωμής. Σε περίπτωση οποιουδήποτε σφάλματος που οφείλεται σε λανθασμένη καταχώριση του αριθμού λογαριασμού, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα ή προκληθείσες απώλειες. Επιβάλλεται η προσοχή και η επιβεβαίωση των στοιχείων πληρωμής πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής για να αποφευχθούν πιθανά λάθη.